Developer2022-10-14T10:50:55+02:00

developer inhuren

Kennis en kunde voor een specifiek project nodig? Kies je voor developers van Team Rockstars IT dan kies je voor kwaliteit, autoriteit en dev-happiness. Welk type developer zoek jij voor jouw project?

Nu aanvragen

microsoft / .net developer
java developer
frontend & mobile developer
cloud engineer

test automation engineer

devops engineer
[post_card_filter /]

IT-Rockstars voor jouw project

  • Van kinds af aan engineer.

  • Hoogopgeleid.
  • Gemiddeld 15 jaar werkervaring.
  • Soft- en hardskill certificaten.

Binnen de development-wereld kan het lastig zijn om echt goede developers en/of engineers te vinden, binden en behouden vanwege de krapte op de markt. Echter kunnen (nieuwe) software projecten vaak niet wachten, en wil je als organisatie voorop lopen wat betreft technologie en IT. 

Een developer van Team Rockstars in dienst nemen via detachering is een goede uitkomst. Wij nemen voor jou de zorg van het vinden, opleiden en behouden van goede developers uit handen. Onze IT-Rockstars hebben de kennis en ervaring die vereist is voor jouw project en kunnen zich bovendien snel aanpassen aan verschillende werkomgevingen.

Wil je een compleet developersteam inhuren? Klik dan hier.

  • Junior – medior – senior – teamlead – architect
  • Landelijke dekking: Developers uit jouw regio
  • Toegang tot de kennis en expertise van 450 IT-Rockstars

“Ik werk al vele jaren via Team Rockstars bij verschillende opdrachtgevers. Momenteel werk ik als Solution Architect bij DEGIRO.”

Mark Bertels – Architect & Lead Java Developer

Bij Team Rockstars IT werken Nederlandstalige, hoogopgeleide (HBO/WO) software engineers. Native developers die al van kinds af aan passie voor de techniek hebben. Ze zijn enthousiast, leergierig en zeer ervaren met de hedendaagse en toekomstige technieken en delen deze kennis graag. Met een Rockstar-tevredenheidsscore van 8,9 behoren zij bovendien tot de gelukkigste developers van Nederland!

Geluk is de belangrijkste succesfactor van onze IT-Rockstars. Zij waarderen hun werkgeluk met een 8,9. Vanuit dat gevoel maken zij impact bij bedrijven door heel Nederland.

Happy Developers High Impact.

“Team Rockstars IT schakelt snel en luistert echt naar onze behoefte. Ze kijken hoe zij hier de best passende kandidaat op kunnen voorstellen. Naast de professionaliteit en deskundigheid is er geen enkele andere leverancier die zoveel investeert in onze klantrelatie.”

Leon van der Heijden

directeur digitalisering & ICT bij VolkerWessels Telecom

“Erachter komen wat de beste match is tussen klant en developer, en vervolgens een project zien floreren tijdens de samenwerking is fantastisch.”

Marco Kuiper – Sales Chief regio Utrecht

In 4 stappen naar een samenwerking

1

Afspraak behoeftebepaling

2

Developers voorstellen

3

Kennismaking met developer

4

Start project!

business

happy developers, happy customers

  • Rockstars tevredenheid 8.9

  • 87% wordt verlengd
  • Klantwaardering 8.5

 

Onze IT-Rockstars scoren hoog op werkgeluk (gemiddeld cijfer 8.9) , en andersom waarderen klanten onze IT Rockstars enorm (gemiddeld cijfer 8.5).

Onze IT-Rockstars waarderen hun werkgeluk met een 8,9! Onze klanten waarderen onze IT-Rockstars met gemiddeld een 8,5.

Om dit te bereiken nemen we alleen de top-10% Rockstars aan die uitblinken binnen hun vakgebied. Daardoor houden we de kwaliteit van onze developers en het geleverde werk zeer hoog.

We werken ook hard aan onze community. Zo maken al onze developers gebruik van de verschillende technische en sociale vaardigheidsopleidingen en -trainingen. Daardoor hebben ze naast hun eigen kennis en vaardigheden ook de kennis en vaardigheide van alle andere IT-Rockstars tot hun beschikking.

Ga naar de bovenkant