Developer2022-03-28T16:16:27+02:00

developer inhuren

Kennis en kunde voor een specifiek project nodig? Kies je voor developers van Team Rockstars IT dan kies je voor kwaliteit, autoriteit en dev-happiness. Welk type developer zoek jij voor jouw project?

Nu aanvragen

Formulier invullen
microsoft / .net developer
java developer
frontend & mobile developer
cloud engineer

test automation engineer

devops engineer

Een IT-Rockstar voor jouw project

  • Van kinds af aan engineer.

  • Hoogopgeleid.
  • Gemiddeld 15 jaar werkervaring.
  • Soft- en hardskill certificaten.

Binnen de development-wereld kan het lastig zijn om echt goede developers en/of engineers te vinden, binden en behouden vanwege de krapte op de markt. Echter kunnen (nieuwe) software projecten vaak niet wachten, en wil je als organisatie voorop lopen wat betreft technologie en IT. 

Een developer van Team Rockstars in dienst nemen via detachering is een goede uitkomst. Wij nemen voor jou de zorg van het vinden, opleiden en behouden van goede developers uit handen. Onze IT-Rockstars hebben de kennis en ervaring die vereist is voor jouw project en kunnen zich bovendien snel aanpassen aan verschillende werkomgevingen.

Wil je in plaats van 1 developer, een compleet team inhuren? Klik dan hier.

  • Junior – medior – senior – teamlead – architect
  • Landelijke dekking: Developers uit jouw regio
  • Toegang tot de kennis en expertise van 450 IT-Rockstars

“Ik werk al vele jaren via Team Rockstars bij verschillende opdrachtgevers. Momenteel werk ik als Solution Architect bij DEGIRO.”

Mark Bertels – Architect & Lead Java Developer

een developer inhuren

Bij Team Rockstars IT werken nederlandstalige, hoogopgeleide (HBO/WO) software engineers. Native developers die al van kinds af aan een passie voor de techniek hebben. Ze zijn leergierig en meer dan thuis in hedendaagse en toekomstige technieken en delen deze kennis graag met elkaar. Met een Rockstar-tevredenheid-score van 8.9 behoren zij bovendien tot de gelukkigste developers van Nederland.

Wij geloven dat geluk de belangrijkste succesfactor van de IT-Rockstars is waarmee zij impact kunnen maken bij bedrijven door heel Nederland. Onze developers beoordelen hun werkgeluk gemiddeld met een 8.9.

Happy Developers High Impact.

“Team Rockstars IT schakelt snel en luistert echt naar onze behoefte. Ze kijken hoe zij hier de best passende kandidaat op kunnen voorstellen. Naast de professionaliteit en deskundigheid is er geen enkele andere leverancier die zoveel investeert in onze klantrelatie.”

Leon van der Heijden

directeur digitalisering & ICT bij VolkerWessels Telecom

VolkerWessels Telecom case lezen

“Erachter komen wat de beste match is tussen klant en developer, en vervolgens een project zien floreren tijdens de samenwerking is fantastisch.”

Marco Vervoort – Sales Chief regio Utrecht

In 4 stappen naar een samenwerking

1

Afspraak behoeftebepaling

2

Developers voorstellen

3

Kennismaking met developer

4

Start project!

business

happy developers, happy customers

  • Rockstars tevredenheid 8.9

  • 87% wordt verlengd
  • Klantwaardering 8.5

 

Onze IT-Rockstars scoren hoog op werkgeluk (gemiddeld cijfer 8.9) , en andersom waarderen klanten onze IT Rockstars enorm (gemiddeld cijfer 8.5).

Slechts 1 op de 10 sollicitanten worden bij ons als IT-Rockstar aangenomen. Deze mensen zijn de top 10% binnen hun vakgebied. En daar houden we het niet bij: al onze developers kunnen gebruikmaken van de verschillende opleidingen en trainingen die wij aanbieden. Zowel op technisch als op sociaalvaardig vlak.

Wij werken ook hard aan onze community, zodat we als organisatie verbonden blijven. Voordelen daarin voor onze klanten: onze developers hebben niet alleen hun eigen kennis en vaardigheden tot hun beschikking, maar ook die van alle andere IT-Rockstars.

Ga naar de bovenkant