Diensten2022-04-01T16:35:21+02:00
Business

Onze diensten

Als IT-dienstverlener zetten we onze IT-Rockstars in voor verschillende software vraagstukken. Van het oppakken van een volledig development project tot aan een quick scan die een oplossing biedt voor je business uitdaging.

developer inhuren

kennis en kunde voor een specifiek project

Binnen de development-wereld kunnen software projecten sterk verschillen. Hierin kan een flexibele schil uitkomst bieden: tijdelijk iemand aannemen. Met precies de kennis en ervaring die een developer nodig heeft voor jouw specifieke project.

team van developers inhuren

de flexibele schil binnen jouw software team

Het tijdelijk aannemen van werknemers brengt verschillende voordelen met zich mee: je vangt pieken, ziekte en verlof op, loopt minder risico’s in tijden van recessie én je haalt de specifieke expertise in huis die je nodig hebt voor het behalen van jouw roadmap.

architectuur scan

zeker van een goede software structuur

Onze Architectuur Scan bestaat uit een analyse en een adviesrapport. Deze scan kunnen we voor, tijdens en na een project uitvoeren. Hiermee kun je ons een check laten doen, om zeker te zijn van de volgende stappen die jouw organisatie het best kan zetten.

quick scan

van business uitdaging naar software oplossing

Met een Quick Scan helpen we bij het vaststellen van software oplossingen. We definiëren de business uitdagingen. Denk daarbij aan legacy, schaalbaarheid, betrouwbaarheid, security, performance en het afhankelijk zijn van externe systemen.

INNOVATIE PARTNERSHIP

wij pakken het volledige development traject voor je op

Snel schakelen, altijd up-to-date zijn van de laatste IT ontwikkelingen: soms is het fijn als iemand met een andere kijk een blik op de zaken werpt. Onze IT-Rockstars zijn ervaren in veel verschillende branches, hebben uiteenlopende expertises en worden door ons en de community zelf altijd geïnformeerd over de laatste development-bewegingen.

Onze werkwijze

onze community vormt onze expertise

Met de kennis en ervaring die onze IT-Rockstars opdoen bij verschillende projecten, hebben we de ideale community waarbij wij zulke vraagstukken neer kunnen leggen. Onze expertise bij elkaar is erg breed en onder te verdelen in onze thema’s:

  • Cloud
  • Secure Software

  • DevOps

  • DevHappiness

Contact

Ga naar de bovenkant