Transport & Logistiek2020-12-11T17:19:13+01:00
business / branches

transport & logistiek

Met big data, AI en blockchain leren we de wensen van de klant steeds beter kennen en behoeftes voorspellen. Met automated vehicles, drones en robots werkt je warehouse en bezorging een stuk beter. Team Rockstars helpt met het bedenken en implementeren van deze oplossingen.

business

KOSTENBESPARING EN VOORSPELLEN VAN BEHOEFTEN

Digitalisering biedt allerlei mogelijkheden voor Transport & Logistiek Nederland. Niet alleen is de verwachting dat de kosten door digitalisering gaan halveren. Maar met big data, AI en blockchain snap je ook steeds beter de wensen van de klant, en kun je beter hun behoefte voorspellen. Met automated vehicles, drones en robots werkt je warehouse en bezorging een stuk beter.

Team Rockstars helpt met het bedenken, en het implementeren van deze oplossingen. Wij kennen de transport en logistiek branche en weten daardoor steeds de juiste oplossing te bedenken én te realiseren.

business

happy developers, happy customers

  • Rockstars tevredenheid 8.7
  • 87% wordt verlengd
  • Klantwaardering 8.5

 

Onze IT-Rockstars scoren hoog op werkgeluk (gemiddeld cijfer 8.7) , 87% van de klanten willen IT-Rockstars langer op project houden, en klanten waarderen IT Rockstars enorm (gemiddeld cijfer 8.5)

Ga naar de bovenkant