Industry & High Tech2020-12-11T17:20:44+01:00
business / branches

industry & high tech

Cloudoplossingen zijn inmiddels ook in de industry & high tech niet meer weg te denken. Als brug tussen de digitale en analoge wereld zorgen deze cloudoplossingen voor een efficiënt gebruik van productierelevante gegevens. Denk aan onderhoud, maar ook aan optimale afstemming van de processen.

business

STEEDS SLIMMER, SNELLER EN DUURZAMER

Cloudoplossingen zijn inmiddels ook in de industrie & high tech niet meer weg te denken. Als brug tussen de digitale en analoge wereld zorgen deze cloudoplossingen voor een efficiënt gebruik van productierelevante gegevens. Denk aan onderhoud, maar ook aan optimale afstemming van de processen. Veel bedrijven zijn daarnaast op zoek naar betere stuurinformatie, die op een aantrekkelijke visuele manier wordt vorm gegeven.

Binnen de industrie heeft digitalisering verder vaak betrekking op productie simulaties, de koppeling tussen ontwerp en productie of zoals genoemd het digitaal optimaliseren van productieprocessen. Door nieuwe technologieën gaan deze processen van ontwerpen, produceren en distribueren steeds slimmer, sneller en duurzamer. Inzet van slimme software, robots en sensoring maakt dit onder andere mogelijk.

Team Rockstars heeft met jarenlange ervaring met cloud-oplossingen, IOT-oplossingen, security-vraagstukken en 300 IT-developers een uitgebreide footprint in de Industry & High Tech-sector.

business

happy developers, happy customers

  • Rockstars tevredenheid 8.7
  • 87% wordt verlengd
  • Klantwaardering 8.5

 

Onze IT-Rockstars scoren hoog op werkgeluk (gemiddeld cijfer 8.7) , 87% van de klanten willen IT-Rockstars langer op project houden, en klanten waarderen IT Rockstars enorm (gemiddeld cijfer 8.5)

Ga naar de bovenkant