E-commerce & e-platforms2020-12-11T17:19:54+01:00
business / branches

e-commerce en e-platforms

Team Rockstars IT werkt veelvuldig aan complexe platforms en e-commerce-oplossingen. Je wilt gemakkelijk toegang tot data om betere oplossingen aan te kunnen bieden, en daarnaast succesvolle marketingcampagnes in kunnen richten.

business

GEBRUIKSVRIENDELIJK TOEGANG TOT DATA

Team Rockstars IT werkt veelvuldig aan complexe platforms en e-commerce-oplossingen. Klanten verwachten van u dat ze toegang hebben tot gegevens als ordergeschiedenis, openstaande facturen, backorders en de status van een bezorging of boeking. Daarnaast vragen ook toeleveranciers en partners om een integrale toegang tot uw platform. U wilt daarnaast gemakkelijk toegang tot de data om betere oplossingen aan te kunnen bieden, en daarnaast succesvolle marketingcampagnes in te kunnen richten.

Team Rockstars IT is gewend om voor de grootste platform- en e-commerce bedrijven te werken aan maatwerkoplossingen. Ieder platform vraagt zijn eigen benadering waarbij we kunnen putten uit de kennis van 300 IT-developers.

business

happy developers, happy customers

  • Rockstars tevredenheid 8.7
  • 87% wordt verlengd
  • Klantwaardering 8.5

 

Onze IT-Rockstars scoren hoog op werkgeluk (gemiddeld cijfer 8.7) , 87% van de klanten willen IT-Rockstars langer op project houden, en klanten waarderen IT Rockstars enorm (gemiddeld cijfer 8.5)

Ga naar de bovenkant