Smart Business day in the cloud2022-10-26T09:49:07+02:00
Event inschrijving

SMART BUSINESS DAY: AWS x Team Rockstars IT

Dinsdag 1 november| 13.30 – 18.00 | Maassilo, Rotterdam
Toegang: gratis

Hoe transformeer je als organisatie naar een Tech Company? Een term waar je tegenwoordig niet meer omheen draait: organisaties zijn IT-driven. Zo’n transformatie ontstaat niet van de één op andere dag, maar hoe kan je het zo gemakkelijk mogelijk laten verlopen en implementeren? Tijdens dit event nemen AWS x Team Rockstars IT jou mee in deze transformatie en waan je je in de cloud!

Digitale transformatie is de integratie van digitale technologie in alle gebieden van een bedrijf, waardoor u fundamenteel verandert hoe u werkt en waarde levert aan klanten. Het is ook een culturele verandering die van organisaties vereist dat ze voortdurend de status-quo uitdagen, experimenteren en zich op hun gemak voelen met mislukkingen.

Team Rockstars IT heeft onlangs samen met Uitgeverij Zwijsen, bekend van educatieve boeken voor peuters, kleuters en basisschoolleerlingen, zo’n digitale transformatie doorgemaakt. Hoe hebben zij dit ervaren? Waarom was een transformatie nodig, hoe hebben zij dit gegaan en wat heeft het ze tot nu toe gebracht? Maar uiteraard ook, wat hadden zij achteraf anders aangepakt, zodat jij hier direct van kan leren.

Naast deze case, vinden we het net zo interessant om van jou te horen wat jou bezighoudt op het gebied van digitale transformatie. Daarom sluiten we af met een interactieve sessie en beantwoorden we met elkaar vragen als: Hoe weet ik of mijn organisatie klaar is voor deze transformatie? Waar begin ik? Wat kan ik morgen al doen om dit in gang te zetten? We helpen jou op weg met praktische tips!

Programma

 • 13.30 Welkom

 • 14.00 AWS – digitale transformatie

 • 14.30 Jim Stolze – digitale innovatie

 • 15.00 ‘In de wolken’ break

 • 15.30 Team Rockstars IT – RockSOLID Cloud

 • 16.00 Klantcase Zwijsen x Team Rockstars IT

 • 16.30 Q&A digitale toekomst

 • 17.00 Borrel & netwerken

Wat brengt het event je?

Dit event is interessant voor jou wanneer…  

 • …hoe je kosten kan verlagen door productiviteit te verhogen

 • …benieuwd bent hoe gelijkgestemde organisaties continu innoveren

 • je je wilt onderscheiden als (tech)bedrijf

 • je meer wil weten over vernieuwende tools en systemen

 • …je wilt netwerken met de top van de Nederlandse IT-branche!

 

Benieuwd wat Philips, CZ en Alliander van ons vorige zakelijke event vonden? Bekijk dan deze video!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
Ik Accepteer

Inschrijven event

Sprekers & talks

Jim Stolze is ondernemer, auteur en adviseur. Hij richtte verschillende bedrijven op in de creatieve en technologische industrie en is nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van websites als bv NU.nl. Daarnaast is hij Nederlandse ambassadeur van een van de meest vooraanstaande conferenties ter wereld: TED. Op dit moment runt hij het bedrijf Aigency. Hiermee levert hij oplossingen op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) aan diverse bedrijven.

Jim zal in zijn keynote de nadruk leggen op de digitale transformatie van nu en de toekomst, hoe organisaties innovatiever kunnen worden en de kansen die dit oplevert.

Koen Aerts heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd, van developer tot CTO bij Team Rockstars IT, heeft Koen Aerts inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de IT. Als CTO van Team Rockstars IT is Koen de ‘producer’ van de Rockstars community en manager van de kennisdeling binnen de ‘band’. Hij heeft een duidelijke visie op de IT structuur binnen organisaties, van DevOps tot Cloud, en security tot architectuur. Maar met name is er één rode draad: de persoon achter de developer in het team, van persoonlijke drive tot een synergie in samenwerking.  

Ontdek RockSOLID Cloud: business waarde van de cloud, hoe kan je er meer uithalen aan de hand van schaalbaarheid, kostenbesparing, juiste standaarden, methodieken, architectuur.

Edwin Derks is Principal Consultant  bij Team Rockstars IT en één van de 350 Java Champions ter wereld, waarvan 14 in Nederland, met als passie Microservices architecturen met succes ontwerpen, (laten) implementeren en kennis hierover delen. Daarom spreekt hij zelf op conferenties over de hele wereld zoals Devoxx, CodeOne, EclipseCon, schrijft hij artikelen, helpt hij mee bij open-source software development en netwerkt graag in de communities 

Ga naar de bovenkant