B2B Events2023-02-03T11:39:03+01:00
business events

events voor bedrijven

Kennis kun je vermenigvuldigen door het te delen, dat geldt ook voor plezier overigens. Van kleinschalige round tables op specifieke thema’s en branches, tot grote netwerk- en kennis events. Én alles daartussen!

upcoming events

business events

The Cloud Network

SECURITY, WELL-ARCHITECTED AND INNOVATION
May 2023 | 13:00 | Apeldoorn

Wil je op de hoogte worden gehouden van al onze events? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang event alerts via de mail.

Business events

Throwback events

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
Ik Accepteer

SMART BUSINESS DAY: AWS X TEAM ROCKSTARS IT

Als trotse partners hebben Amazon Web Services (AWS) en Team Rockstars IT de handen ineen geslagen om de IT top van Nederland te informeren over digitale transformatie en hen met elkaar te verbinden tijdens de Smart Business Day. Hoe transformeer je als organisatie naar een Tech Company? Een term waar je tegenwoordig niet meer omheen draait: organisaties zijn IT-driven. Zo’n transformatie ontstaat niet van de één op andere dag, maar hoe kan je het zo gemakkelijk mogelijk laten verlopen en implementeren? Samen met gastspreker Jim Stolze – ondernemer, auteur en adviseur @ o.a. TEDx, nu.nl en Aigency – en AWS x Team Rockstars IT deelden we onze visie. Bekijk de video om je even in de cloud te wanen!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
Ik Accepteer

Formula Rockstars: Innovation & Business Culture

Het ene moment staan we als bedrijf in Parijs, nog geen week later op het circuit van Zandvoort waar we ruim 100 klanten en 250 IT-developers ontvingen. We trapten de dag af met gastspreker Robert Doornbos, waarna onder meer Orlando van den Bosch (manager van topsporters zoals Dumoulin, Marianne Vos) en Bjorn Sensen – Ramsahai, (COO Sorted Management & ANNA AGENCY) talks hielden over hoe je Rockstars tot maximale prestaties kan stimuleren. Onze oprichter Laurens Simonse nam iedereen mee in de filosofie van ons bedrijf. Daarna zochten we samen de betekenis van IT in de automotive en formule 1 op met Oracle, LeasePlan en Lightyear. Op een toplocatie (met uitzicht op dé bocht!), een fantastische vibe en het zonnetje dat bleef schijnen was deze dag een groot succes voor alle aanwezigen!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
Ik Accepteer

Rocksolid software: the 5 pillars for quality software

Het RockSOLID Software event op het Floriade terrein voor meer dan 50 van onze topklanten. Het event stond volledig in het teken van de ‘5 pillars for quality software’: levensduur, architectuur, onderhoudbaarheid, beveiliging en leesbaarheid. Gastspreker Niek Palm, principal engineer bij Philips, maakte de middag compleet met zijn inspirerende talk. Hij vertelde over het omarmen van kwaliteit in software en het stimuleren van verandering door een softwarekwaliteitskalender op basis van best practices. “Happy Developers, High Impact” was bij inschrijving al de absolute favoriet onder onze klanten tijdens de ronde tafel sessies over Quality in the Cloud, Composable Enterprise en Empowering Developers. Mogelijk dat het 365 graden uitzicht over de floriade de tongen nog eens flink los gooide en daarmee prachtige sessies opleverde. Top dat af met een rooftop borrel en een diner op sterren-niveau. Dan mogen we wel spreken van een geslaagde dag! Met een extra shout-out naar onze klanten die van begin tot eind on fire waren…

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
Ik Accepteer

DevOps: de synergie tussen mensen, processen en technologie

We nodigden 45 top klanten uit voor ons event rondom het thema DevOps. Dit vanuit het legendarische Jakarta Hotel (waar we geweldig in de watten werden gelegd).
Dat DevOps een hot topic is hoeven we niemand meer uit te leggen, maar dat de implementatie ervan een complex vraagstuk is, dat is een feit. Aan de hand van inspirerende war stories van Hans Lammers van Lightyear en Eric Van Gennep van ROC Mondriaan werden best practices gedeeld. Ook onze eigen IT Rockstars deelde hun visie vanuit hun opgedane ervaringen. Zelf ging ik in op enkele inzichten die ik de laatste jaren opgedaan heb, zoals de tip om een Architecture Control Center in te richten. Alle developers van je organisatie beslissing mee over de architectuur keuze die gemaakt moet worden. En dat we als Team Rockstars IT wel een klein feestje kunnen bouwen dat is inmiddels bekend, onder het genot van een prachtig uitzicht, heerlijk eten, DJ en Zangeres bleef het tot laat erg gezellig.

Ga naar de bovenkant