DANKZIJ ONZE SUPERHEROES

ICT DETACHEERDER VAN HET JAAR - COMPUTABLE AWARDS 2017

FD Gazellen Award 2019

Dit jaar mochten we wederom voor de groei van 488% (!) in de afgelopen 2 jaar een FD gazellen-award voor snelst groeiende bedrijven van Nederland in ontvangst nemen. Het blijft bizar dat we pas dik 4 jaar geleden begonnen zijn op een klein kamertje met 3 enthousiaste onwetende kerels en we 2020 mogen beginnen met bijna 300 geweldige collega’s!

FD Gazellen Award 2018

In 2015 begonnen we met iets nieuws waar we ontzettend in geloofden, namelijk een agency voor ervaren IT-ers, met de gedurfde naam “Team Rockstars IT”. Met veel trots kunnen we vertellen dat we nu als 1 van de snelst groeiende bedrijven van Nederland, FD gazellen zijn geworden! Een mooie mijlpaal waar iedereen die hier de afgelopen 3 jaar keihard aan gewerkt heeft met recht heel trots op kan zijn!

Computable Awards 2017

In Oktober werden voor de twaalfde keer op rij de Computable Awards uitgereikt. Wij waren dankzij onze IT Rockstar Superheroes genomineerd voor een award in de categorie ICT detacheerder van het jaar en wisten de 2e plaats te bemachtigen! In het kader van deze nominatie, die geheel te danken is aan al die geweldige helden die Team Rockstars IT maken tot wat het is, ging onze founding-father Laurens Simonse t/m 31 oktober op zoek naar de grootste IT Rockstar Superhero!

Op zoek naar superheroes

In het kader van de Computable nominatie voor 'ICT detacheerder van het jaar' heeft Laurens Simonse 1 van de Team Rockstar IT auto's geheel in stijl laten bestickeren. Laurens reed gedurende de stemperiode in deze auto stad en land af om al die superhelden te bezoeken die Team Rockstars IT maken tot wat het is: de agency waar elke top-notch IT'er bij wil horen!

IT Helden Mark en Pim

Na een bezoek aan onze mannen Mark Bertels en Pim Hazebroek bij Backbase gebeurde er iets dat niemand snel zal vergeten ... Deze IT Rockstars en ónze superheroes lieten Amsterdam op haar grondvesten schudden...

En wat deze twee jongens voor Amsterdam in petto hadden zul je niet geloven...

540 Liter verf, minstens zoveel druppels zweet en drie slapeloze nachten verder hebben onze IT Rockstars Pim Hazebroek en Mark Bertels het voor elkaar gekregen. Het resultaat op de ADAM toren in hartje Amsterdam mocht er zijn! Heerlijke stunt mannen!

Superhero Dirk van Bergen

Hoezo alleen mannen in donkere pakken en briefcases bij Dirk zijn huidige opdracht? Speciaal voor onze Computable nominatie ‘ICT detacheerder van het jaar 2017’ hees IT Rockstar en Superhero Dirk van Bergen een – bij zijn lange manen matchend – geel pak aan om de boel ook daar wat kleur te geven. Het geel matchte uitstekend bij het groen van deze niet nader te noemen bank. Thanks man!

Wie kent deze graffiti hero?

Weet jij het? Wij weten nog steeds niet wie deze IT Rockstar/Superhero is? Onze mannen namen het heft in handen en gingen op eigen initiatief aan de slag om de Computable award voor “ICT detacheerder van het jaar” binnen te slepen. AWESOME!

Goodbye Bjorn

Wolf of Wallstreet eat your heart out! Dwergwerpen is zo passe (en niet ethisch), bij Team Rockstars IT hadden we een onvervalste “Bjorn-gooi”-competitie. Ten eerste omdat Bjorn onze staff met pijn in ons hart ging verlaten, maar vooral omdat hij zijn afscheid in het kader van de Computable nominatie geheel in stijl de boeken in wilde laten gaan!

IT drumheld Tim Groote

Wat een shoot was dit! Tim Groote; een IT Rockstar en Superhero pur-sang! In de eerste week van oktober startten we ter ere van onze nominatie voor Computable ‘ICT detacheerder van het jaar 2017’ met de eerste Jamsessie van the-one-and-only IT-Rockstars-Band (Jawel, 12 bandleden!). Openingsnummer; Eye of the Tiger?

IETS VOOR JOU?

HEB JIJ HET IN JE OM EEN IT ROCKSTAR TE ZIJN?

Jij?

Gave projecten

Projects we're proud of